top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Feature, Frilans, Aller förlag mfl

Projekttyp

Fotografi och reportage

Datum

2016 -

Efter år av fotouppdrag och frilansarbete för medias alla nyheter, kände jag 2015 att det var dags att byta riktning. Efter att ha lämnat Sverige i en van tillsammans med dåvarande flickvän, har jag ägnat de senaste åren åt att skapa en unik portfolio av reportage från mystiska, hemsökta och övergivna platser över hela Europa för tidningar och Tv.

Min fotografi sträcker sig långt bortom traditionella nyhetsreportage, och jag har haft äran att bidra och samarbeta till Allers Media och andra framstående fack- och månadstidningar. Med ett fokus på udda resor, obskyra platser har jag dokumenterat de mest mystiska och övergivna platserna runt om i världen, ofta med min van så att jag kan tillbringa lång tid på varje plats och forska fram historierna som brukar missas.

Upptäck min mångsidiga portfölj från Europas vackra hemligheter och äventyr. Genom mina bilder berättar jag historier som fångar ögonblicken på platser där tiden står stilla och det okända lockar.
Kontakta mig gärna för fotouppdrag som går bortom det förväntade och öppna dörren till en värld av nyfiken fotografi som utforskar det extraordinära.

bottom of page