top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

Feauture, pop/rock, artister & nöje

Projekttyp

Feature, Rock, Pop, Punk, Rockfotografi för magasin, tidningar och från privata fester backstage mm

Datum

1995-

Plats

World Out.

En fängslande resa in i den livfulla världen av nöje, feature, rock, punk, film och pop.
Fångad genom Niklas Henrikczons närvaro med sin kamera.
Hans samling tar dig bakom kulisserna och erbjuder unika glimtar av livet från musikikoner, filmstjärnor och kungligheter. Med ett skarpt öga för detaljer väver Henrikczon samman ögonblicksbilder och skapar slående porträtt av ren rockfotografi.

Niklas arbete inte begränsat till en genre; det är en kalejdoskop av bilder som sträcker sig från vilda fester till intima privata stunder. Han har förkroppsligat både bekanta ansikten och de där stora stjärnorna, bilder för allmänheten att ta del av från platserna dit inte alla är välkomna, bakom scen, backstage, på scen och från privata tillställningar.

Rockfotografisk konst,
med bilder som transcenderar och utforskar det extraordinära momenten

Henrikczons rockfotografiska verk begränsar sig inte till publikationer som tidningar, magasin och skivomslag – de är visuella tidsdokument som utan tvekan kan berika ditt egna hem och vilken konstälskares samling som helst.

Några av dessa bilder har prytt skivomslag och prytt sidor i välrenommerade publikationer över hela världen.. Hans samarbeten med rockstjärnor sträcker sig bortom foto, eftersom han även har bidragit till den visuella berättandet av deras musik genom fängslande rockvideos som spelats på Ztv, MTV & SVT mfl.

Mindre verk att börja samla Henrikczons feature och pop/rock bilder med kommer snart till webshop. Större prints samt unikat kommer finnas tillgängliga vid utställningar.
Ibland kan det när man minst anar det dyka upp unikat och limiterade upplagor i webshop.
Så alltid värt att spara webshopsidan om du söker det exklusiva från fotokonstvärlden.

bottom of page